Ювілейна зустріч «Здорові діти – здорова Європа»

 

Ювілейна зустріч

 «Здорові діти – здорова Європа»

 

 

Кожного року у березні місяці на теренах  Польщі у чарівному місці Згожелець, що знаходиться на кордоні з Німеччиною проходить святкування Міжнародного Дня інвалідів. У цьому році це 25 зустріч  лікарів, фізіотерапевтів, психологів, інженерів, біофізиків, біологів, педагогів, працівників соціальної допомоги, службовців п’ятнадцяти країн світу. Серед яких Україна, Англія, Австралія, Єгипет, Індія, Іспанія, Катар, Литва, Ліван, Малайзія, Нідерланди, Німеччина, Нова Зеландія, Швеція.

Для української делегації участь у даному заході  стала традицією. У  науковій конференції «Життя без болю» прийняли участь Заслужений лікар України, доктор медичних наук, професор, президент громадської організації «Всеукраїнська професійна психіатрична ліга», головний науковий співробітник, директор Олег Анатолійович Панченко з доповіддю «Потреба у кадровому забезпеченні медико-психологічної реабілітації в умовах гібридної війни», кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології Міжрегіональної академії управління персоналом, старший науковий співробітник, учений секретар Анастасія Валеріївна Кабанцева – «Психоемоційні порушення у дітей в умовах гібридної війни», молодший науковий співробітник, біофізик Ірина Анатоліївна Сердюк – «Фізіотерапія при постстресових розладах», лікар-педіатр вищої категорії, дитячий кардіоревматолог Наталя Павлівна Цапро – «Сколіоз як прояв порушень речовин у дітей в умовах хронічного стресу».

За особовий вклад щодо розвитку світової науки з проблем реабілітації Олега Анатолійовича було удостоєно дипломом визнання об’єднання  різних наукових національних культур. Наталія Павлівна посіла друге місце і отримала диплом із подарунковим набором наукової літератури з проблем реабілітації серед найкращих доповідей учасників конференції. Анастасія Валеріївна і Ірина Анатоліївна були відмічені ювілейними презентами.

Організатори конференції створили вдалу науко-практичну платформу для обміну досвідом, думками, а також об’єднали різних фахівців одної справи.

 

Додаткова інформація на сайті: www.mdi-online.net