2 листопада 2018 року відбудеться конференція на базі ДЗ «Науково-практичний медичний реабілітаційно-діагностичний центр» (Україна, Донецька область, м. Костянтинівка).

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі

науково-практичної конференції

«Реалізація тривоги у психічні та соматичні розлади у населення в зоні проведення антитерористичної операції»

 

 Конференція відбудеться 2 листопада 2018 року на базі ДЗ «Науково-практичний медичний реабілітаційно-діагностичний центр» (Україна, Донецька область, м. Костянтинівка).

Для участі запрошуються викладачі ВНЗ, науковці, докторанти, аспіранти, студенти, практичні психологи, фахівці з соціальної роботи, вчителі, представники неурядових організацій та громадські активісти, експерти (військові, волонтери), працівники органів державної влади та управління, місцевого самоврядування, інші зацікавлені особи.

Тематичні напрями роботи конференції:

- психологічні засади посттравматичного відновлення;
- тривожні розлади та пов'язані з ними психічні і соматичні розлади, зумовлені соціально-стресовими чинниками;
- медико-психологічна реабілітаційна допомога населенню в зоні проведення антитерористичної операції;
- засоби соціально-психологічної та психотерапевтичної допомоги в зоні проведення антитерористичної операції;
- корекція психологічних, психічних, соматичних проявів постстресових розладів у дітей та підлітків, які проживають у зоні проведення антитерористичної операції.
 

 Участь у конференції є безкоштовною. Доповідачі, у разі безпосередньої участі у роботі конференції отримають сертифікат учасника. Учасники конференції, які виявлять бажання отримати друкований варіант збірника матеріалів конференції, мають зв’язатися щодо його замовлення з контактними особами за телефонами зазначеними нижче.

Форма участі: очна, заочна, дистанційна.

 

СКАЧАТИ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

РЕГІСТРАЦІЯ ON-LINE