Професор Мінцер О.П. удостоєний високої державної нагороди

    Згідно з Наказом Президента України №241/2018 від 23.08.2018 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня незалежності України», за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України Мінцер Озар Петрович, завідувач кафедри медичної інформатики Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика Міністерства охорони здоров'я України (м.Київ), доктор медичних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, член Української академії інформатики, член Міжнародної академії інформатизації, член Академії технологічних наук України нагороджений орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня.
    Ми маємо давні традиції співпраці особисто з Вами та кафедрою, яку Ви очолюєте. Завдяки Вам у 2006 році наш Центр взяв участь у Всеукраїнській програмі «Телемедицина» та отримав відповідне обладнаня. Робітники центру вперше взяли повноцінну дистанційну участь у науково-практичній конференції, що проводилася під Вашим керівництвом. З того часу співпраця з НМАПО з питань забезпечення дистанційної медичної допомоги та дистанційного навчання медичних працівників набула регулярного характеру. Наші спільні наукові проекти щодо впровадження телемедицини, медичних інформаційних систем, підвищення якості надання медичної допомоги внесли вагомий внесок у розвиток української медицини.
    Щиро вітаю Вас з цією заслуженою нагородою, яка є відзнакою наполегливої праці в інформатизації охорони здоров'я. Ви є талановитим дослідником, розробником і вченим, по праву представляєте собою гордість української творчої інтелігенції.
  Бажаю подальших професійних успіхів і звершення намічених планів, сміливих експериментів і наукових відкриттів, а також творчих осяянь.
Сподіваюся на нашу подальшу плідну співпрацю і всебічний розвиток ділових і дружніх стосунків, а також збереження і зміцнення партнерських зв'язків між нами!
 

 

З повагою,

 

Директор Державного закладу  «Науково-практичний медичний

реабілітаційно-діагностичний центр Міністерства охорони здоров’я України»,

Заслужений лікар України, доктор медичних наук, професор,

президент Всеукраїнської професійної психіатричної ліги (м.Київ),

академік Європейської академії природничих наук (Гановер),

професор кафедри медичної інформатики Національної медичної

академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика (м.Київ),

професор кафедри психології Міжрегіональної Академії управління персоналом                                                                                   

                                                                                                          О.А.Панченко